Haber

Bursa’daki lokanta kuruluş yıl dönümünde 1 ton kebap pişirdi

Bursa’da faaliyet gösteren bir firma, kuruluşunun 3. yıl dönümü münasebetiyle pişirdiği 1 ton cağ kebabını vatandaşların beğenisine sundu.

Nilüfer ilçesinde bir lokanta kuruluş yıl dönümü için cağ kebabı dağıtma kararı aldı. Firmanın 20 kişilik ekibinin bir aylık çalışmasının ardından 1 tonluk cağ kebabı hazırlandı.

Restoranın önüne kurulan uzun ocakta 4,5 metrelik şişte pişen kebap, yoldan geçenlere ikram edildi. Çağ kebabını tatmak isteyenler iş yeri önünde kuyruk oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan restoran sahibi Ahmet Zahir Yahyaoğlu, cağ kebabı yaparken 97 adet kuzu eti kullandıklarını söyledi.

Cağ kebabındaki etin yaklaşık 30 gün işlenip baharatlandığını anlatan Yahyaoğlu, “Bütün Bursalılarımıza ikramımız bu. Afiyet olsun. Bu yağmura rağmen çok uzun bir kuyruğumuz var. Çok güzel ikramlar yapıyoruz. İkramlar. Herkes memnun. Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin kişiye ikram yapıldı. Cağ kebabı ikram ettik. İnşallah 10 bin, toplamda 11 bin kişiye ikram edeceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler